KURSY ON-LINE
DLA PRACOWNIKÓW PLACÓWEK ŻYWIENIA ZBIOROWEGO

Jeśli pracujesz jako kucharz, intendent lub dietetyk w zakładzie żywienia zbiorowego i chcesz poszerzyć swoje kompetencje to jesteś w idealnym miejscu!

Nasza firma oferuje kursy online dotyczące wielu zagadnień z zakresu żywienia zbiorowego – od przeprowadzenie zamówienia publicznego na artykuły spożywcze i przygotowanie dokumentacji HACCP, po układanie receptur i jadłospisów, dzięki którym poszerzysz swoją wiedzę.

Zastosuj praktyczne wskazówki i rozwiązania w swojej placówce żywienia zbiorowego. Kursy online z zakresu żywienia zbiorowego to kursy, dzięki którym zdobędziesz wiedzę na temat właściwego planowania oraz przygotowywania posiłków, uwzględniając np. różne grupy wiekowe i specjalne wymagania żywieniowe.

Nasze kursy w czasie rzeczywistym prowadzone są przez doświadczonych ekspertów i audytorów z zakresu bezpieczeństwa żywności i żywienia, którzy podzielą się swoją wiedzą i praktycznymi wskazówkami w przystępnej cenie. Podczas kursu nie zabraknie praktycznych ćwiczeń, omówione zostaną wszelkie problemy uczestników, a po samym kursie istnieje możliwość konsultacji z naszymi ekspertami.

Dodatkowo dzięki bogatym materiałom oraz dostępowi do nagrania z kursu możesz uczyć się w dogodnym dla siebie czasie i tempie, dostosowując naukę do swojego harmonogramu pracy.

Zapisz się już dziś na nasze kursy i otwórz drzwi do nowych możliwości! Rozwijaj się zawodowo oraz twórz zdrową i smaczną dietę dla swoich podopiecznych!

Zapraszamy do zapisów i kontaktu

Jolanta Włodarczyk-Szmalec
tel. 662-748-169
e-mail: jwlodarczyk@zapiszon-line.pl

lub

te

Joanna Trela-Hajduk
tel. 506-762-735
e-mail: jtrela@zapiszon-line.pl