KURSY ON-LINE
DLA PRACOWNIKÓW PLACÓWEK ŻYWIENIA ZBIOROWEGO
Jeśli pracujesz jako kucharz, intendent lub dietetyk w zakładzie żywienia zbiorowego i chcesz poszerzyć swoje kompetencje to jesteś w idealnym miejscu!
Nasza firma oferuje kursy online dotyczące wielu zagadnień z zakresu żywienia zbiorowego – od przeprowadzenie zamówienia publicznego na artykuły spożywcze i przygotowanie dokumentacji HACCP, po układanie receptur i jadłospisów, dzięki którym poszerzysz swoją wiedzę.
Zastosuj praktyczne wskazówki i rozwiązania w swojej placówce żywienia zbiorowego. Kursy online z zakresu żywienia zbiorowego to kursy, dzięki którym zdobędziesz wiedzę na temat właściwego planowania oraz przygotowywania posiłków, uwzględniając np. różne grupy wiekowe i specjalne wymagania żywieniowe.
- 2-dniowy KURS DLA KUCHARZY pracujących w zakładach żywienia zbiorowego osób dorosłych
- 3-dniowy KURS INTENDENT w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży
- KURS DIETETYKA dla osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego z elementami systemu HACCP
- 2-dniowy KURS DLA KUCHARZY pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży
Nasze kursy w czasie rzeczywistym prowadzone są przez doświadczonych ekspertów i audytorów z zakresu bezpieczeństwa żywności i żywienia, którzy podzielą się swoją wiedzą i praktycznymi wskazówkami w przystępnej cenie. Podczas kursu nie zabraknie praktycznych ćwiczeń, omówione zostaną wszelkie problemy uczestników, a po samym kursie istnieje możliwość konsultacji z naszymi ekspertami.
Dodatkowo dzięki bogatym materiałom oraz dostępowi do nagrania z kursu możesz uczyć się w dogodnym dla siebie czasie i tempie, dostosowując naukę do swojego harmonogramu pracy.
Zapisz się już dziś na nasze kursy i otwórz drzwi do nowych możliwości! Rozwijaj się zawodowo oraz twórz zdrową i smaczną dietę dla swoich podopiecznych!
Zapraszamy do zapisów i kontaktu